Tina ägg

Vi har 3 dagars ägg i frysen. 

Riga erbjuder därför att man tinar dem och odlar vidare till blastocyster. För att helt enkelt lättare kunna se vilken som "ser bäst ut" på onsdag. 
OM några då är över kan man tydligen frysa dessa igen om kvalitén tillåter. 

Det betyder att de tinar äggen idag. 

Behöver jag säga att tankarna går på högvarv....?

Idag packar vi. Imorgon går båten 🙂🛳  

Kommentarer:

1 Ankan:

Hej!
Om man tinar äggen, odlar vidare ytterligare 2 dagar, då kanske äggen dör. Kanske bättre att sätta in direkt när äggen är ny tinade?! Men jag vet inte, bara en tanke.
Själv fick vi en son genom FET. Satte in 2 st 3 dagars ägg.
All lycka till er nu!

2 Ankan:

Hej!
Kanske funkar. Men min tanke är om man tinar upp äggen och sen odlar vidare 2 dagar då kanske äggen dör. Men jag vet inte. Själv satte vi in 2 st 3 dagars ägg. FET alltså. All lycka till er! Kramizar


Svar: Hej!
Ja tankarna gick fram och tillbaka om detta. Men efter lite efterforskning så kändes det helt rätt att tina upp dem, med största sannorlikhet hade det inte blivit någon bebis om de inte heller klarat sig till dag fem. Därav bespar man sig ytterligare fet och smärta genom att sålla ut redan nu....
Men ja. Man kan ju aldrig få veta vad rätt beslut varit heller.
Fick nyss mail att alla klarat upptiningen däremot så än känns det rätt ❤️
vartvantrum.blogg.se

3 Ankan:

Grattis! än så länge... Man ska göra det som känns bäst, bara man själv som vet. Insättning ons då? Hur många ägg har ni?
Hur många önskar ni sätta in? Trevlig resa!

4 Anette :

Våra tvillingar kom till vid vårt första FET med 5-dagars blastocyster. Tänker också som du att klarar de en upptining så är de riktigt starka och bra. Hoppas att det gick bra för er i onsdags!

Kommentera här: