Tar tårar aldrig slut

Varje gång jag snuddar vid tanken är det som att öppna en kran. Tårarna tar aldrig slut. Det gör så ont så ont. 

Vi vill börja leva våra liv och tankarna nu är en enda röra. Orkar vi mer...?

Kommentarer:

1 E:

Tänker på er! ❤️

2 Ankan:

Sänder varmaste styrkekramar till dig/er!

3 Anonym:

Jag känner igen känslan. 5 misslyckade ivfer bakom mig. Men vi skrapar ihop oss och sätter del för del på plats igen. Sen gör vi ett nytt försök. För i slutet för det ett barn vi vill stå med. En barnvagn att knuffa. Ringar under ögonen av vaknätter och snoriga pussar och matkladd och små fötter att titta på och allt det där andra. Det är därför vi orkar en gång till... och en gång till... och en gång till...

4 Anonym:

Fy vad jobbigt stackare.. <3 Ja det är ju en fråga som dyker upp för eller senare, hur mycket tid, pengar, känslor och energi ska man investera..? Skitjobbigt att ens snudda vid tanken att ge upp, det förstår jag. Sänder en miljon virtuella styrkekramar!

5 Anonym:

Hej!
Jag har varit i samma situation som dig ungefär. Har gjort 4 misslyckade ivf, har sedan gått över till äggdonation men misslyckades igen trots jättebra blastocyst och inget annat fel läkarna hittat.
Inför vårt andra försök med äd (fet) hade jag fått tips om en läkare i Göteborg, Sokolova Gynklinik som hjälper till när man har extra problem.
Vi lyckades nu med hjälp av ERA-test, trombyl, prednisolon, extra progesteron även i injektionsform, samt att jag även gjorde hysteroskopi innan.
Mycket jobb och förberedande men det gav resultat!
Ville bara tipsa om att ibland krävs t ex fler mediciner. Jag vet ju hur mörkt livet är när man misslyckats så länge.

6 TorieTorie:

Vad synd, krammar ;(! Jag förstår dig sååå mycket. Jag är efter 3 missfall och varje av dem rev mitt hjärta... Jag ska ge dig ett råd vilken jag fick från min vän – „positive thinking ska inte räcka, du behöver ändra något i ditt liv. Kanske bör du ändra gyn/läkare eller en klinik? Börja göra, sluta gråta!” Och vet du va? Jag lyssnade på henne och ändrade klinik. Invimed är i Polen, vilken gav mig bara extra krafter och tankar att jag ändrar något, att jag kommer vidare, att jag kämpar. Jag reste utomlands för att börja vår ivf-resa. Och det lyckades – det visade sig att problemet ligger hos båda av oss, inte vara hos mig. Det var värt att lyssna på brutalla väns ord.

Kommentera här: